Vuosi 2018 oli sekä Turun Hallituspartnereissa että koko valtakunnallisessa verkostossa ilmeen kirkastuksen aikaa. Koko verkosto uusi graafisen ilmeensä sekä yhteisen verkkosivustonsa, ja me Turussa teimme yhdessä Sivustamo Oy:n kanssa upouudet verkkosivut, joita paraikaa selailet.

Uusi ilme ja uudet sivut heijastelevat laajemminkin yhdistysverkostossamme puhaltavia uudistumisen tuulia. Kun koko yrityskenttä käy paraikaa läpi monenlaisia muutoksia digitalisaatiosta ympäristötietoisuuden kasvuun ja sääntelyn kiristymisestä disruptiivisiin innovaatioihin, tulee myös hallitustyöskentelyn muuttua ja kehittyä ympäristön tahtiin.

Hallitustyöskentelyssä entistä tärkeämmiksi arvoiksi nousevat avoimuus, luotettavuus ja lähestyttävyys, ja näitä arvoja toivomme myös verkkosivujemme viestivän. Kuulemme mielellämme mitä ajatuksia uudet sivumme sinussa herättävät ja keskustelemme muutenkin niin pk-yritysten hallitustoiminnan kehittämisestä kuin yhdistyksemme toiminnastakin. Yhteydenotto on helppoa vaikkapa Yhteystiedot-välilehdeltä löytyvän lomakkeen kautta.

Hyvää kevättä ja antoisia selailuhetkiä!

Vastaa